Det här händer på Spiragården

Yoga, Kurser, Föreläsningar, Workshops, Retreats & Event

Information om våra yogaklasser och aktuellt veckoschema hittar du alltid på bokadirekt.se  där bokar du din plats och köper ditt yogakort eller drop in plats. Du hittar också mer information på vår fb sida ¨Spiragården Åre¨ i det översta nålade inlägget samt i våra fb evenemang som också är länkade här nedan.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Event på Spiragården Åre

Sommarprogram Spiragården Åre

Sommarprogram Spiragården Åre

jul 22, 12:00e m - aug 4, 8:30e m

Spiragården ÅreSkomakarvägen 3Undersåker,83795 Karta

Sommarprogram Spiragården Åre 2021

YOGA-MEDITATION-ECSTATIC DANCE-WORKSHOPS-TRUMMEDITATION-STORYTELLING-KNINNOCIRKEL MED KAKAOCEREMONI-RETREAT-KRANIOSAKRAL TERAPI MM.

Läs mer och boka din plats på bokadirekt.se - Spiragården Åre

www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029

28 Juli 19.00-20.15 - Yinyoga med Pernilla

2 augusti - Morgonyoga med Pernilla
- Vegansk yogafrukost finns som tillval efter yogan. Även frukosten förbokas på bokadirekt.se och kan avnjutas även om man inte är med på yoga

4 Augusti 19.00-20.15 - Globalyoga med Pernilla

8 Augusti - Morgonyga med Jackie

11 Augusti 19.00-20.15 - Yinyoga med Jackie

22 Augusti 18.00-20.00
SUPERBLOOM WORKSHOP med Heidi Lidholm - ”Relax into your radiance” - August Fullmoon

Läs mer och boka din plats på bokadirekt.se - Spiragården Åre

www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029

BEHANDLINGAR

För bokning av behandling kontakta Lisa Tangen på 070-642 65 85.

Lisa Tangen är utbildad Psykopraktor- på Svenska kinesiologiskolan med inriktning på stressrelaterade och emotionella besvär samt trauman och rädslor.

Som Psykopraktor använder man olika kroppsterapier och samtal i kombination för att lättare komma i kontakt med det undermedvetna som påverkar både vårt fysiska och psykiska välmående.

Lisa använder sig främst av behandlingsformer som Craniosacral therapy & SER (Somato Emotional Release) samt energipsykologi.

Kroppslig och energimässig release av destruktiva tankar & känslor. Att bli medveten om- och släppa taget om destruktiva mönster / trauman. Att låta ljuset och vår sanning, som alltid finns inom oss, få expandera och ta plats. Att stärka kontakten med sig själv och känna mer balans och glädje.

Varmt välkommen!
... Läs merLäs mindre

1 intresserade
Storytelling & Trumresa med Tim & Rebecka

Storytelling & Trumresa med Tim & Rebecka

jul 27, 6:00e m - jul 27, 8:00e m

Spiragården ÅreSkomakarvägen 3Undersåker,83795 Karta

Storytelling och trumresa

Vi samlas runt elden som människor har gjört sedan urminnestider. I lågornas ljus vävar vi samman sagor, mytor och vardagen till en magisk kväll med skratt, insikt och värme. En enkel kväll med berättarkonst, trumresa och gemenskap.

Sagoberättande är en viktig del av keltiska andlighet. Sagor som speglar, sagor som berör, sagor som får oss att kommer ihåg vad livet egentligen handlar om. Tim har finslipat sin berättarkonst under nästan 40 år och bjudar på en rundresa bland kelterna, sufier, och ursprungsfolk innan han tar hem dig till elden igen.

Trumresor är shamaniska verktyg som finns hos många ursprungsfolk över hela världen. Trummans ton och rytmer leder dig in i en annan värld, en värld av kraft och magi. Rebecka kommer att vägleda dig på resan inåt tillsammans med hennes trumma.

Under kvällen kommer det finnas tillgång till värm dryck och tilltugg. Vi kommer att vara utomhus så klär dig efter vädret.

Om oss :

Vi heter Tim och Rebecka, vi flyttade upp till Jämtland med vår 2 åriga son Loke och våra två hundar för precis ett år sedan. Våran längtan efter vild natur, höga berg och ett större aktivt friluftsliv hade ökat under åren och till slut var det dags. Vi kommer från olika platser men har båda två haft ett berikat liv med en hel det utmaningar samt insikter därefter.

Vi har levt med varandra och jobbat tillsammans i ca 5-6 år och varit gifta i 2,6 år. Tillsammans har vi arbetat på festivaler, retreats, events på egen regi samt genom andra. Våran huvudfokus är Keltisk svetthydda, vägledning i att hitta ett djupare andligt levnadssätt, väcka upp sinnena och kroppen för att komma till ett mer naturligt mänskligt tillstånd, healing arbete för trauma och personlig utveckling.

Tim är född i England och hittade den här vägen för 38 år sedan och började sin resa med svetthyddan i bergen i Wales och fortsatte sedan med olika läror som sufism, Living School of Mystery, permakultur och en hel del till. Idag så vägleder han människor enskilt, samt i grupp. Han är även poet och skribent, spenderar gärna mycket tid ensam i skogen med en kopp svart te.

Rebecka tog sej ut ett långt missbruk av droger och alkohol för ca 9 år sedan och redan efter 6 månader så tog livet henne in i sin första keltiska svetthydda med Tim. Där och då fan hon en känsla av tillhörighet och hem hon aldrig känt förut. Inte långt efter det så vart hon inbjuden till att bli en av tims lärling i hans cirkel till att bli svetthydda ledare.

Under dessa nio år har nästan all tid ägnats åt självförståelse, självinsikt, healing arbete av kropp, sinne och känslor, traumabearbetning, men huvudsakligen en andlig resa.

Med hjälp av svetthyddan, ayurveda, yoga, träning, kost, 12-stegs program, personlig utvecklingsmetoder. Idag håller hon svetthyddor och retreats för kvinnor och blandade grupper. Hon är även utbildad ayurvedisk yoga lärare och träningsinstruktör. Spenderar helst tid springandes på barmark i vacker natur och känna pulsen slå i hjärtat.

Tillsammans har vi båda en hel del kunskap och erfarenhet om hur vi om och om igen kan ta oss igenom de hinder och utmaningar som livet bär med sej och funnit vägar som kan ta oss bortom personligheten till något större än oss själva.

Sagoberättande och trumresa Schema

Tisdagen 27e juli kl 18,00-20,00

Samling kring elden + introduktion

Sagoberättande
Paus + fika
Trumresa + delning
Avslut

Pris: 150 kr inkl. fika

Du bokar din plats på bokadirekt.se - Spiragården Åre

www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029

För information kontakta Tim och Rebecka på : info@celticlodges.com

Plats: I Undersåker vid älven. Information om plats kommer.

Varmt välkomna!
... Läs merLäs mindre

30 intresserade  ·  2 kommer
SUPERBLOOM : RELAX INTO YOUR RADIANCE : MAY FULL MOON

SUPERBLOOM : RELAX INTO YOUR RADIANCE : MAY FULL MOON

aug 22, 6:00e m - aug 22, 8:00e m

Spiragården ÅreSkomakarvägen 3Undersåker,83795 Karta

2 HOUR WORKSHOP
combining

BODY + MIND + PLANTS

relaxing breathing techniques,
restorative postures
& flower/tree remedies.

Enjoy a relaxing and restorative workshop that includes relaxing breathing, restorative yoga postures, gentle massage and guided meditation.
Integrated into the workshop is the healing power of flowers and trees in the form of herbal tea, essential oils and flower remedies.

(*using the remedies is optional at the participants discretion and chosen by the individual intuitively).

Flowing with the intention of holding a “self-healing” space, participants will leave feeling relaxed, rejuvenated and reconnected to their radiance from within.

This workshop is open to all levels and all bodies.

Please wear comfortable, warm clothes.
All blankets and cushions will be provided and you are welcome to bring your own blanket, pillows, mat if you wish.

=> Places are limited. To reserve your spot, please purchase a seat for the event here:

www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029

SUPERBLOOM combines
relaxing breathing techniques,
restorative postures
& flower/tree remedies.

PREPARING THE SOIL
Release stress, self-doubt and pain
from the body, mind, spirt.

PLANTING NEW SEEDS
Reconnect with your body
your creativity, your happiness.

ROOTED, RADIANT YOU
Leave feeling relaxed, grounded and reconnected with yourself.

ALL BODIES + AGES WELCOME
=> Places are limited. To reserve your spot, please purchase a seat for the event here:

www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029
... Läs merLäs mindre

22 intresserade
"Coming home" - a meditation retreat for life med Premleena

"Coming home" - a meditation retreat for life med Premleena

Nov 11, 10:00f m - Nov 14, 2:00e m

Spiragården ÅreSkomakarvägen 3Undersåker,83795 Karta

"Coming home"
- a meditation retreat for life

Ett exklusivt & kärleksfullt möte med dig själv. En transformerande retreat med Premleena Wettergran.

Denna helg syftar till att du ska kunna stanna upp och öppna dörren hem och in till dig själv, in till den naturligt levande och tysta energi som redan bor inom dig. Att hitta healing samt kunna leva i harmoni och samklang med din inre sanna källa, öppna upp för energi, harmoni, balans, kreativitet, kärlek och glädje...

Detta retreat passar dig var du än är i livet... För att bara vila djupare eller om du står inför att skifte eller frågeställning av någots slag. Detta retreat är en mental, känslomässig och själslig hälsa...

KURSLEDARE
Premleena Wettergran
OSHO therapist och gruppledare med 35 år erfarenhet av att skapa och leda kurs retreats med transformerande tekniker samt OSHO’s meditationer för den moderna människan.
Hon har varit ansvarig kurs ledare på Mullingstorps kust gård, medskapare av "Bara vara" och många av deras kurser .. bl.a den som skapade Dörröppnar processerna.... medskapare i aktuella "the Leap" kurserna för avancerad självkännedom på Björnbacka kursgård utanför Stockholm.
Hon är Reiki healing master och erfaren kursledare med erfarenhet av tusentals personer sedan -87.

TID mm.
11-14 nov
Retreaten börjar kl.10 på fredagen, men de som vill kan vara med på den öppna föreläsningen torsdag kväll 20/5 kl.18.30-21.00. Helgen slutar efter lunch & avslutningsfika vid kl. 14.00 på söndagen.

Meditationer, övningar och undervisning blandas under helgen. Vi börjar med meditation före frukost på lördag och söndag. Kvällspass efter middagen på fredagen och lördagen.

Alla måltider och fika ingår från fredag lunch till söndag lunch.

PRIS & ANMÄLAN
3990 kr ink moms för privatperson och 3990 exkl. moms för företag. Priset inkluderar kurs, 2 frukostar, 3 luncher, 2 middagar, samt frukt & fika. Vegetarisk mat. Anmäl allergier.

Anmälningsavgift betalas och anmälan sker via bokadirekt.se - Spiragården Åre.
www.bokadirekt.se/places/spiragården-åre-33029
Resterande belopp betalas på plats.

BOENDE
Boende är inte inkluderat i priset. Kontakta Lisa för förslag på boende.

Vid frågor kontakta Lisa Tangen 070-642 65 85 .
... Läs merLäs mindre

30 intresserade
Se fler event